Využijte dopravu ZDARMA na všechny bateriové stanice!

Ekosystém EcoFlow DELTA Pro získal ocenění Red Dot Design Award 2022

Řešení pro obnovitelné zdroje energie získalo ocenění v kategorii Produktový design, a to ještě před jeho úplným uvedením na trh.

LOS ANGELES, 31. března 2022 /PRNewswire/ - Společnost EcoFlow, která se zabývá přenosnou energií a řešeními pro obnovitelné zdroje energie, získala ocenění Red Dot Design Award 2022. Absolutním vítězem v kategorii Produktový design se stal ekosystém EcoFlow DELTA Pro včetně jeho příslušenství. Red Dot Design Award je jednou z největších designérských soutěží na světě, jejíž charakteristický znak červená tečka ("Red Dot") slouží jako označení vynikajícího designu po celém světě již více než 60 let.

"Jsme nadšeni, že porota ocenila ekosystém EcoFlow DELTA Pro", řekl Thomas Chan, ředitel výzkumu a vývoje společnosti EcoFlow. "Vnímáme to jako ocenění naší filozofie designu výrobků, která se od samého počátku snažila vytvořit vizi pro budoucnost v oblasti udržitelnosti. Je to nejen další ocenění, ale hlavně další milník pro celou společnost EcoFlow a naše produkty."

Ve stejný den společnost EcoFlow také oznámila, že 15. dubna dojde k dlouho očekávanému uvedení na trh kompletního ekosystému EcoFlow DELTA Pro. Celý ekosystém, který zahrnuje přenosnou elektrárnu DELTA Pro a veškeré příslušenství, je prvním integrovaným energetickým řešením, které v sobě komplexně snoubí skladování a využívání energie a umožňuje udržitelný přístup k energii pro domácí nebo pracovní využití.

"Společnost EcoFlow se díky neustálému vývoji inovativních řešení v oblasti obnovitelných zdrojů energie stala důležitým účastníkem světové mise, jejímž cílem je dosáhnout uhlíkové neutrality. Úspěch ekosystému EcoFlow DELTA Pro znamená další významný krok vpřed", řekl Chan.

Ekosystém EcoFlow DELTA Pro, který byl poprvé představen na platformě Kickstarter v červenci 2021, rychle získal více než 12 milionů dolarů, čímž překonal tehdejší rekord této platformy jako nejvíce financovaný technologický projekt. Později v říjnu téhož roku byla základní jednotka ekosystému, přenosná bateriová stanice EcoFlow DELTA Pro, zařazena na seznam 100 nejlepších vynálezů roku 2021 časopisu TIME.